Kľúčové

časť mesta Nemšová

Aktuality

Aktuálne počasie v Kľúčovom

Viac...

Vitajte na internetovej stránke Kľúčového, ktorej cieľom je informovať návštevníkov o kultúrno-spoločenských aktivitách v tejto mestskej časti mesta Nemšová.

Na aktualizácií stránky sa podieľa Ing. Milan Vavruš. Ak máte zaujímavé podklady, návrhy ohľadne webu, kontaktujte ma prosím na adrese: 

Video: Futbal Kľúčové - Záblatie

V 10. minúte si Milan Patka st. nepríjemne zranil koleno a musel byť okamžite vystriedaný (prajeme mu skoré uzdravenie). O 4 minúty neskôr išli domáci do vedenia, keď Marek Machara zúžitkoval výborný center Beňa. Hostia o chvíľu vyrovnali Paškom, ktorý premenil samostatný nájazd. V 22. minúte hostia otočili stav stretnutia, keď loptu na dvakrát dostal do siete Jakub Kováčik. Kľúčové pohrozilo Marekom Macharom,  ktorý v dvoch tutovkách zlyhal. V 33. minúte už domáci vyrovnali. Z krídla sa presadil Hirjak, strelou k bližšej  tyči nedal šancu brankárovi. V 40. minúte v brejku našiel Ďuriš Mareka Macharu a ten s prehľadom prekonal brankára. Domáci udreli do polčasu ešte raz. V 45. minúte si Ďuriš vymenil loptu s Beňom a druhý menovaný strelou do šibenice poslal domácich do zaslúženého vedenia. Druhý polčas začali lepšie domáci, ale vyprodukovali iba jednu strelu Beňa, ktorú brankár chytil. A tak prišiel trest. V 55. minúte z brejkovej situácie Marček strelou z 25 metrov prekonal brankára Kľúčového. Zápas sa od tohto momentu iba dohrával. Domáci si vytvorili ďalšie šance no tie zostali nevyužité. Body zostávajú zaslúžene doma. Zápas zhodnotil Tomáš Vydrnák.