Kľúčové

časť mesta Nemšová

Aktuality

Aktuálne počasie v Kľúčovom

Viac...

Vitajte na internetovej stránke Kľúčového, ktorej cieľom je informovať návštevníkov o kultúrno-spoločenských aktivitách v tejto mestskej časti mesta Nemšová.

Na aktualizácií stránky sa podieľa Ing. Milan Vavruš. Ak máte zaujímavé podklady, návrhy ohľadne webu, kontaktujte ma prosím na adrese: 

Video: Futbal Kľúčové - Opatová

Už v 6. min bolo 0:2, keď hostia využili z minima maximu. Domáci pridali na obrátkach. Postupne otočili stav na 3:2. Na 1:2 znížil hlavou Petrúšek. Na 2:2 nechytateľnou strelou z priameho kopu vyrovnal Ďuriš a v 26. min Miloš Kiačik po centrovanej lopte hlavou poslal Kľúčové do vedenia. Lenže domáci nevenovali pozornosť Husárovi a ten v závere polčasu vyrovnal. Druhý polčas začala Opatová náporom, no nemali vážnejšiu šancu. misky váh na domácu stranu naklonil Ďuriš a po hodine hry ten istý hráč zvýšil na 5:3. Do konca zápasu si už vyložené šance vypracovali iba domáci, avšak hostí podržal brankár Mikoláško. Body zostali zaslúžene doma. S prehľadom rozhodovala trojica Ježík-Tarabus-Poruban. Zápas zhodnotil Tomáš Vydrnák.