Kľúčové

časť mesta Nemšová

Aktuality

Aktuálne počasie v Kľúčovom

Viac...

Vitajte na internetovej stránke Kľúčového, ktorej cieľom je informovať návštevníkov o kultúrno-spoločenských aktivitách v tejto mestskej časti mesta Nemšová.

Na aktualizácií stránky sa podieľa Ing. Milan Vavruš. Ak máte zaujímavé podklady, návrhy ohľadne webu, kontaktujte ma prosím na adrese: 

Video: Futbal Kľúčové - Trenč. Teplá

V prvom poľčase si obe mužstvá vytvorili niekoľko sľubných akcií, ktoré zneškodnili pozorní brankári. Niektorí hráči boli s verdiktom rozhodcu Jakuba Šimka nespokojní, viac na ihrisku diskutovali ako hrali futbal. V druhom dejstve sme mohli vidieť na oboch stranách zaujímavejší, kombinačný futbal. Domáci hráči, menovite Róbert Pšenčík ukázal, ako sa dajú zahodniť aj tie najvyloženejšie šance. Pekným momentom sa zaskvel aj útočník Tomáš Vydrnák, ktorý netrafil odchýlenú bránu hostí. Skóre zápasu otvoril v 69. minúte domáci obranca Patrik Kulich, ktorý strelou z diaľky prekvapil golmana hostí Jaroslava Kohúta. Od 82. minúte bolo domáce mužstvo oslabené o Miloša Kiačika, ktorý po 2. žtlej karte musel predčasne pod sprchy. Hostia nedokázali využiť početnú prevahu. Víťazstvo Kľúčového poistil v 87. minúte zo štandartnej situácie hlavou Róbert Pšenčík.